Armagnac Marcel Trépout, Vintage 1960, 42%, 0,7l

Neohodnoceno
 
 

Armagnac je smícháván tradičním metodami sklepmistra (tzv. Maitre de Chai), který do své práce předává celoživotní nasbírané zkušenosti. Armagnacy leží v dubových sudech o objemu 400litrů, Ročníkové armagnacy jsou ručně lahvovány, vždy až na základě přání zákazníka.

Dostupnost Skladem do 24h
10 519 Kč    
Kód produktu 90195
Značka Marcel Trépout
Kategorie Armaňak
 
  • VÝROBCE: Marcel Trépout
  • OBLAST: Bas Armagnac
  • DOBA ZRÁNÍ: Vintage 1960
  • BUKET, CHUŤ: Armagnac je smícháván tradičním metodami sklepmistra (tzv. Maitre de Chai), který do své práce předává celoživotní nasbírané zkušenosti. Armagnacy leží v dubových sudech o objemu 400litrů, Ročníkové armagnacy jsou ručně lahvovány, vždy až na základě přání zákazníka.
  • BALENÍ: 70cl - Elegantní lahev s hlubokým prolisem ve dnu v luxusním černém boxu.

Podobné produkty

  • 1581 armagnac marcel trepout vintage 1974 42 0 7l Kód: 11581
    Armagnac Marcel Trépout, Vintage 1974, 42%, 0,7l
    Skladem (1 ks) Značka: Marcel Trépout

    Armagnac je smícháván tradičním metodami sklepmistra (tzv. Maitre de Chai), který do své práce předává celoživotní nasbírané zkušenosti.

    Armagnacy leží v dubových sudech o objemu 400 litrů.

    Ročníkové armagnacy jsou ručně lahvovány, vždy až na základě přání.

    4 189 Kč
Ročník 1960
Země původu Francie
Objem lahve 0,7 l
Obsah alkoholu 42 %

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

marcelZnačka luxusního francouzského armaňaku Marcel Trépout má letitou tradici a první zásoby se datují k počátku 20. století a možná i déle. Traduje se, že návštěvy hlav států ve Francii dostávají jako dárek armaňak Marcel Trépout. Což mezi námi milovníky dobrého pití není vůbec špatný dárek, že?                 

Pro ty nezasvěcené — Armaňak je nejstarším francouzským vinným destilátem (brandy), který je příbuzným koňaku. Armaňak Marcel Trépout se vyrábí tím nejtradičnějším způsobem. Po vypálení zraje v dubových sudech o objemu zhruba 400 litrů po dobu nejméně 30 let. Toto zrání umožňuje, aby armaňak vyjádřil veškerou svou aromatickou složitost a získal typickou sytou barvu. Ve vinařstí Marcel Trépout zajišťují neustálou kontrolu zrání sud po sudu.


Po dosažení požadované zralosti se armaňaky Marcel Trépout uchovávají ve skleněném demižonu. To vše se děje z jediného důvodu, aby vznikl armagnac velmi vysoké kvality, který patří výhradně do svého ročníku.

A kde jinde vyzkoušet širokou škálu těchto letitých skvostů než u nás?