Chobotnice v americké omáčce, Bon Appetit, 120g

Neohodnoceno
 
 
Chapadla chobotničky v chutné americké omáčce.

Složení: chapadla chobotnice 60 %, slunečnicový olej 20 %, rajčata 15 %, cibule 3 %, koření, sůl.
 
Hmotnost: 120g
Dostupnost Skladem (6 ks)
99 Kč    
Kód produktu 78372
Značka Cofaco
Kategorie Delikatesy
 

Podobné produkty

  • 78346 makrela v rostlinnem oleji piteu 120g Kód: 78346
    Makrela v rostlinném oleji, Pitéu, 120g
    Skladem (1 ks) Značka: Cofaco
    Filety z makrely v rostlinném oleji.

    Složení: makrela 65 %, slunečnicový olej 34 %, sůl.
     
    Hmotnost: 120g

    84 Kč
  • 78347 sardinky v rajcatove omacce bon appetit 120g Kód: 78347
    Sardinky v rajčatové omáčce, Bon Appetit, 120g
    Skladem (4 ks) Značka: Cofaco
    Sardinky v rajčatové omáčce.

    Složení: sardinky 65 %, rajčata 30 %, slunečnic. olej, sůl
     
    Hmotnost: 120g

    84 Kč
  • 78376 treska bacalhau s cesnekem piteu 120g Kód: 78376
    Treska Bacalhau s česnekem, Pitéu, 120g
    Skladem (2 ks) Značka: Cofaco

    Výběrová treska s česnekem.

    Bacalhau, neboli sušená nasolená treska je zcela zásadním a oblíbeným jídlem v Portugalsku. Bacalhau je populární již od počátku 16. století, kdy si ji oblíbili námořníci, kteří zjistili, že když rybu nasolí a usuší, vydrží jim na jejich dlouhých zámořských cestách.

    Složení:  treska 66 %, olivový olej 32 %, česnek 1 %.
     
    Hmotnost: 120g

    145 Kč
  • 78379 ventresca tunak piteu 115g Kód: 78379
    Ventresca tuňák, Pitéu, 115g
    Skladem (2 ks) Značka: Cofaco

    Výběrové maso z tuňáka v olivovém oleji.

    Co je Ventresca? Jedná se o část slabin z tuňáka, jež patří mezi naprostou delikatesu, která má velmi šťavnatou, ale zároveň křehkou strukturu.

    Složení: Ventresca z tuňáka, olivový olej, sůl.

    Hmotnost: 115g z toho pevného podílu 75g.

    189 Kč
Země původu Portugalsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: