Ducs de Gascogne Jelení terina s Armagnacem, 130g

Neohodnoceno
 
 
Dostupnost Expedice do 48 hodin (153 ks)
145 Kč    
Kód produktu GRT_DGS29
Značka Ducs de Gascogne
Kategorie Paštiky a Foie Gras
 
Ducs de Gascogne vytváří recepty na teriny již od roku 1953. Všechny teriny Ducs de Gascogne se vyrábějí v Gimontu v srdci Gers a jsou připravovány bez barviv nebo konzervačních látek.
Složení: jelení maso (25%), vepřové maso (23%), tuk (16%), vepřová játra (13%), vepřové libové maso (12%), Armagnac (2%), sůl, koření.
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 1296kJ/313kcal,
tuky: 27g,
z toho nasycené mastné kyseliny: 9,9g,
sacharidy: 1,6g,
z toho cukry: 0,4g,
bílkoviny: 16g,
sůl: 1,6g.
Doporučení: servírujte chlazené.
Hmotnost: 130g
Vyrobeno ve Francii.
Skladujte při teplotě do 25°C. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 2 dnů.
Počet kusů v balení 9

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Rodinný podnik Ducs de Gascogne, založený v roce 1953 ve francouzském Gers, vyrábí a prodává gurmánské speciality. Tyto vysoce kvalitní a známé delikatesy jsou nyní v nabídce i na našem e-shopu jako gastronomické dárky a balíčky pro gurmány.

Luxusní kachní Foie gras si nejlépe vychutnáte s kvalitním vínem. Jsou také výborným tipem na dárek pro někoho, kdo umí ocenit opravdovou delikatesu.