Edice filipínského rumu Don Papa je inspirovaná pulsujícím barevným festivalem MassKara, který se každoročně koná na ostrově Negros. Jde o ikonický festival plný hudby, tance a barev.
Rum se vyrábí z nejkvalitnější cukrové třtiny, která roste na vulkanické půdě ostrova Negros a tři roky zraje v sudech z amerického dubu.
Do rumu se následně míchá infuze vyrobená kotlíkovou destilací z filipínské odrůdy citrusu calamansi, známé také pod názvem calamondi, a filipínských chilli papriček siling labuyo a rum je oslazen medem z kanlaonského lesa.
Don Papa MassKara se vyznačuje sladkými tóny medu, citrusů a kořeněnými, lehce pikantními tóny v závěru.
Aroma: bohaté medové aroma s náznakem čerstvých citrusů.
Chuť: jemná a ovocná chuť s delikátními tóny medu, kandovaného ovoce a nasládlých citrusových tónů.