Při objednání do 13.12. garantujeme doručení do Vánoc!

Myrrha Blanco Vermut, 15%, 1l

Neohodnoceno
 
 

Myrrha Blanco Vermut se vyrábí z přírodních výluhů aromatických rostlin přidaných do základu z mladého bílého vína.

Vermut má žlutou barvu se světlým tónem.
Intenzivní a příjemně kořeněná vůně vítá smysly a zahaluje nos směsí květinových, citrusových a anýzových tónů.
Počáteční hutnost na patře s příjemnou sladkostí, po níž následuje pocit svěží kůry. Dochuť je elegantní a velmi lehce pikantní, což degustátora svádí k dalšímu doušku.

Myrrha Blanco by se měla podávat velmi studená ve sklenici se širokým okrajem, s citronem a lístkem máty.

Dostupnost Skladem (1 ks)
299 Kč    
Kód produktu 79039
Značka Padró & Co.
Kategorie Aperitiv a Vermut
 

Podobné produkty

  • 79096 myrrha red vermut 15 1l Kód: 79096
    Myrrha Red Vermut, 15%, 1l
    Skladem (1 ks) Značka: Padró & Co.

    Myrrha Red Vermut má jemnou karamelovou barvu s jantarovými odstíny, nabízí zvláštní kontrast jemné sladkosti s výraznou a lehce pikantní chutí.
    Ve vůni se s láskou projevuje spojení citrusových plodů, ořechů, orientálního koření a horských bylin.

    Myrrha Red by se měla podávat velmi studená ve sklenici s širokým okrajem a třeba s kolečkem pomeranče.

    299 Kč
  • 79097 myrrha reserva vermut 15 1l Kód: 79097
    Myrrha Reserva Vermut, 15%, 1l
    Na cestě Značka: Padró & Co.

    Podstata tohoto vermutu pochází z kombinace bylin převážně alpského původu se známějšími bílými víny této oblasti.

    V případě Myrrha Reserva hledáme komplexnost. Víno je proto velmi pečlivě skladováno ve speciálních kádích dříve používaných ke zrání některých velkých brandy z Jerezu.
    Tímto způsobem se do vína po mnoho měsíců jemně přenesou pražené vůně a nuance sušeného ovoce a ořechů, stejně jako kořenité a balzamikové tóny, a navíc se sladký, ale kyselý charakter stává hedvábným a jemným.

    429 Kč
  • 73469 cinzano rosso vermut 15 1l Kód: 73469
    Cinzano Rosso Vermut, 15%, 1l
    Skladem (1 ks) Značka: Cinzano

    Vůbec prvním vermutem bratrů Cinzano byl Cinzano Rosso. Díky své jantarové barvě a bohaté chuti po bylinách a koření je považován za velice prestižní a kvalitní. Vanilkové aroma a černé třešně je obohaceno tóny karamelu. Chuť je hladká s jemnou sladkostí, která se rozvíjí do komplexní kořeněné hořkosti. Závěr je bylinný s tóny pelyňku.

     

    289 Kč
  • vermouth padro co rojo clasico 18 0 75l Kód: 90122
    Vermouth Padro & Co. Rojo Clasico, 18%, 0,75l
    Na cestě Značka: Padró & Co.

    Kvalitní vermouth z hroznů Macabeo a Xarel·lo, obohacený o unikátní směs bylin. Zrání v sudech po sherry přidává nápoji hloubku chutí s tóny skořice, hřebíčku a kandovaného ovoce. Příjemně krémová a osvěžující chuť s nádechem středomořských bylin.

    399 Kč
Země původu Španělsko
Objem lahve 1,0 l
Obsah alkoholu 15,0 %

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

 

Počátky vinařství rodiny Padró sahají do roku 1886 do vesnice Bràfim (Tarragona), která byla v té době rušným zemědělským centrem s asi 400 obyvateli.

Vůbec první prodeje byly vína a likérová vína naložená na vozíky ve velkých, ale jednoduchých sudech a přímo odtud prodávaná první generací vinařů Padros: Daniel Padró Porta (1846-1890) a jeho manželka Rosa Valldosera. V té době provozovali poměrně skromný podnik s pouhým jedním lisem a malým množstvím lihovarského zařízení na výrobu lihovin a anýzových likérů.

Druhá generace Daniela (1875-1953) a Juana (1878-1966) Padró Valldosera, vstoupila do podniku v mladém věku, v nepřítomnosti svého otce, a byli to právě tito dva bratři, kteří dali průmyslové činnosti PADRO skutečný podnikatelský impuls. Lihovar přestěhovali do větších prostor – na současném místě vinařství a v roce 1916 postavili první tři hlavní budovy, které dnes tvoří Padró & Co., k nimž v roce 1932 přidali další sklad.

Třetí generace, děti těchto dvou bratrů, Daniel Padró Armengol (1914-2013) a Francisco Padró Busquets (1906-1993), se rozhodla ukončit výrobu vermutů a dalších lihovin, aby se mohla soustředit na výrobu vín a sortimentu. suchých a sladkých likérů.
Všechna vyrobená vína se prodávala ve velkém až do roku 1960, kdy čtvrtá generace, Francisco (1934), Daniel (1936-2008) a Jose María (1943) Padro Armengol začali část své produkce stáčet do skla a také do dřevěných krabic pro družstevní prodejny velkých společností existujících v té době.

Pátá generace, která v současnosti vede vinařství, se řídí stejnou filozofií jako jejich předkové a vyrábí kvalitní nebalené i lahvové víno, likérová vína a vermuty a dbá na to, aby jejich společnost držela krok s dobou v oblasti moderních vín. výrobní procesy a technologie (tangenciální filtrace, průběžná stabilizace vinného kamene atd.) v jejich stáčírně, dále rozšíření vinic rodiny Padró a realizace nového zařízení pro příjem hroznů a skladování vína.