Kensington Dry Gin
Tento elixír vznikl původně úplně za jiným účelem, než je konzumován dnes. I když na druhou stranu se to vlastně vzájemně nevylučuje. Originálně se totiž Kensington užíval jako lék na ledvinové potíže. Pacientům asi tak zachutnal, že se z něj stal velmi vyhledávaný destilát.
Za vším nehledej ženu, ale Leonarda J. Russella, který v roce 1933 založil firmu a o třicet let později získala jeho rodina lihovar Ian Macloed, kde se dnes vyrábí právě tento gin.
Original belgičan, dry gin, je jemný destilát z plodů jalovce a dalších “superpower” rostlin. Destiluje se tradičně v měděných destilačních přístrojích se skotskou minerální vodou. Voní po svěžích citrusech a pepřový “dojezd” mu dává příjemnou drsnost a ostrost. Jo, je to ostrej týpek.
Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem
Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem