Vanoir

Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem

  • Vanoir Panettone klasické, 500g Novinka Kód: 94685
    Vanoir Panettone klasické, 500g
    Skladem (2 ks) Značka: Vanoir

    Panettone se zpracovává 72 hodin, přičemž nejdůležitější fází je osvěžení kvasnic, které jsou vždy udržovány naživu. Zpracováním s moukou a vodou zajistíme, že zůstane reaktivní a dodá produktu měkkost a chuť.
    Rozinky jsou tureckého původu díky vysoké kvalitě výběru: hrozny se sklízejí ručně, suší se přirozeně na slunci a vybírají se podle barvy a velikosti. Kandované citrony a pomeranče jsou vždy italské a vybírají se ručně. Scorzone je vybrán z pomeranče, protože dodává produktu hodně aroma a chuti díky stupni kandování, který lépe udržuje a uchovává esenciální oleje přítomné v ovoci. Kandované ovoce Citron se přidává k pomeranči a citronu, který pochází z Jižní Ameriky a vzhledem k omezené dostupnosti dává panettone velkou hodnotu. Tento panettone má polevu vyrobenou z bílků, cukru, mandlové mouky a lískových ořechů.
    Dávkuje se na výrobek před vstupem do pece spolu s ozdobou z mandlí a krupicového cukru. Během vaření se vytvoří křupavá kůrka s výrazným mandlovým tónem.

    219 Kč
  • Vanoir Pandoro klasické, 500g Novinka Kód: 94684
    Vanoir Pandoro klasické, 500g
    Skladem (3 ks) Značka: Vanoir

    Pandoro je zpracováváno po dobu 72 hodin, během kterých jsou vylepšeny dvě základní složky, které ho tvoří: máslo a cukr. Posledně jmenované dělají těsto bohatší s uzavřenější alveolací, která dává v ústech tavitelnější strukturu. Má ještě jednu fázi zpracování než panettone: vyjímání z formy. Jedná se o ruční výrobu kus po kusu, při které se výrobek vyjme z hliníkové formy na rozdíl od panettonu, který zůstává v papírové formě. Důrazně doporučujeme ponechat pandoro několik hodin u zdroje tepla, než si ho vychutnáte, a poté jej poprášit sáčkem cukru.

    219 Kč

Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem