Pusser´s British Navy 15 YO, 40%, 0,7l

1 hodnocení
 
 

Vynikající rum zraje 15 let a vyrábí se v dřevěných destilačních přístrojích. Na konci zrání zbyde v sudu jenom 7% z původního množství rumu.
Jeho výrobní proces se podobá spíš výrobě koňaku. Až do roku 1979 se neprodável veřejnosti. Byl jenom pro britské námořnictvo.

Dostupnost Skladem (1 ks)
1 499 Kč    
Kód produktu 54016
Značka Pusser´s
Kategorie Rumy
 

Podobné produkty

  • 89510 pusser s gunpowder spiced 54 5 0 7l Kód: 89510
    Pusser's Gunpowder Spiced, 54,5%, 0,7l
    Skladem (1 ks) Značka: Pusser´s

    Více než tři sta let dostávali britští námořníci denní příděl neboli „tot“ rumu. Tato tradice byla ukončena 31. července 1970, dne, jenž je znám jako „Black Tot Day“. Několik let poté se ale muž jménem Charles Tobias rozhodl tuto tradici oživit, získal práva a výrobní informace od námořnictva a tento rum s velkým příběhem uvedl na trh. Pusser‘s je jediný rum, který se vyrábí přesně podle původních specifikací.

    Již léta se setkáváme s rumy z kategorie spiced a s tzv. overproof rumy. Nyní poprvé se obě kategorie potkávají v jedné lahvi. Pusser's Navy Gunpowder Spiced je vynikající rum, který zrál minimálně tři roky v jednou použitých, silně vypálených dubových sudech po bourbonu a poté byl obohacen o unikátní směs karibského koření včetně banánu, vanilky, čokolády, skořice a špetky zázvoru. Vzniká tak neuvěřitelně jemný rum s hlubokou chutí a sytou jantarovou barvou, který si můžete vychutnat čistý, s ledem nebo v koktejlu.

    Rum byl vyroben je v legendárních a zcela unikátních dřevěných destilačních kotlích v Demerara Distillery v Guyaně. Lahvuje se při síle 54,5 %.

    Ve vůni rumu je cítit melasa, banán, čokoláda, vanilka, skořice a jemný zázvor.
    Chuť s tóny kávy, ořechů, nového koření, perníkové sušenky a čokolády.
    Závěr je dlouhý a i přes vyšší obsah alkoholu stále velmi jemný.

    799 Kč
Země původu Barbados
Obsah alkoholu 40,0 %
Objem lahve 0,7 l

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: